День 1: «Створюємо безпечність та спокій всередині себе»


                                                                        Психологічна служба ліцею повідомляє: 

АРТ – подорож «Емоційне ПЕРЕзавантаження: відновлюємо внутрішній ресурс»

Сьогодні ,  22 квітня,  в Миколаївському ліцеї №2 розпочалася АРТ – подорож «Емоційне ПЕРЕзавантаження: відновлюємо внутрішній ресурс» онлайн -тиждень психології для учнів 5-11 кл. 
День перший "Створюємо безпечність та спокій всередині себе" 
Швидкий темп життя, надмірний стрес, негативні новини, постійне емоційне напруження викликають брак сил та нестачу життєвої енергії. День у день ми можемо відчувати себе, як вижатий лимон.
Що робити? 
Практичний психолог ліцею Н.М. Обльотова вчила дітей опановувати психологічну самодопомогу, щоб брати під контроль думки, емоції та тіло.

Саме зараз тілесні вправи дуже важливі , просто необхідні для наших підлітків!  Від нашої "тілесності" зараз буде залежати, як ми впораємося із емоційним навантаженням, травмуванням.     Стратегії самодопомоги повертають свідомість і тіло в момент «тут і зараз», посилюють відчуття безпеки, знімають напруження, організовують нашому мозку простір для заспокоєння, підвищують концентрацію уваги. Розслабленому тілу важко боятись❗️Емоції не мають контролювати нас❗️ Бажаємо всім ментального здоров'я  та чудового дня без тривог:) 

#Відновлюємося та стабілізуємося
#Разом крокуємо до Перемоги